Musicus

MUSICUS

 

Als musicus ben ik actief als organist, pianist en koordirigent. Ik volgde orgellessen bij mevrouw den Hoedt en Leo Lommers in Zwijndrecht, Jan van Westenbrugge, Gerben Mourik en Rien Donkersloot.

Momenteel volg ik pianolessen bij Annemieke de Koning te Rotterdam (Opus 51) Koordirectielessen ontving ik van Patrick van der Linden.

Als organist ben ik verbonden aan de Dorpskerk te H.I. Ambacht en met ingang van januari 2017 ook aan de Levensbron te Ridderkerk.

Daarnaast ben ik dirigent van vocaal ensemble Credo in H.I. Ambacht en met ingang van januari 2017 van de Chr. gemengde zangvereniging De Lofstem te Woubrugge.

Voor 2017 staan een aantal uitdagende plannen op de planning. Zo hoop ik dit jaarl mijn eerste solo-cd uit te brengen. Daarnaast hoop ik een opname met viool, orgel en vleugel en een kerst-cd met orgel. vleugel en trompet te verzorgen.

Ook zijn er plannen met een nieuw te vormen muzikaal kwartet met viool, gitaar, trompet en orgel/ piano.

Daarnaast hoop ik in 2017 een eerste bundel bladmuziek uit te geven en staat er een nieuw koorwerk in de steigers. Blijft u de site in de gaten houden voor meer informatie en nieuwtjes.

INFO@PIETERDIJKSMAN.NL

Copyright @ All Rights Reserved